Оглас за вработување во Веро Маркети

За потребите на Веро супермаркетите во Скопје потребен е:
1. Персонал за продажба во маркет
2. Персонал за работа во магацин
3. Персонал за обезбедување (потребна е лиценца за работа)
4. Возачи (потребна возачка дозвола Ц категорија)
5. Техничар електричар
6.Месар со работно искуство

Сите заинтересирани кандидати да достават молба со кратка биографија на адреса Веропулос ДООЕЛ п. фах 384, 1000 Скопје, или email: legal@vero.com.mk со назнака за вработување или лично во супермаркетот Веро 9- Веро Центар

Потребни квалификации:
- Минимум ССП
- Комуникативна, динамична и ведра личност
- Познавање на Англиски јазик (ќе се смета како предност)

Платата за аплицираната работна лозиција ќе се договори за време на интервјуто.VОгласот трае до пополнувањато на работните места

air max 90 essential sale