Оглас за вработување во ДМС Комуникација

Друштво за информатички, технички и консултански услуги ДМС КОМУНИКАЦИЈА ДОО СКОПЈЕ, компанија која стои позади првиот градски информатор – веб порталот www.skopjeinfo.mk објавува оглас за ангажирање Менаџер за финансии и администрација.

Лицето ќе биде одговорно за управување со финансиските и административните активности, изготвување и следење фактури,  поставување временска рамка и буџет за вршење финансиски проекти, одржување и следење на стандардни финансиски и административни процедури, утврдување и решавање на стандардните административни и финансиски прашања, анализирање и изготвување на финансискии извештаи, водење на административните работи поврзани со организација и работа на компанијата.

Потребни услови:

  • Високо образование – Економски факултет
  • Најмалку 2 години проверливо професионално искуство во областа, пожелно во динамична средина
  • Одлично познавање на МS Office
  • Одлично познавање на англиски јазик (говорен и пишан)
  • Самоиницијативност, креативност , аналитичност и одговорност
  • Способност за тимска работа, работа под притисок и ориентираност за препознавање детали

Заинтересираните кандидати своите апликации (CV и Мотивицаско писмо) потребно е да го испратат на е-маил адреса marketing@skopjeinfo.mk најдоцна 7 дена од објавување на овој оглас.

Кандидатите кои успешно ќе ја поминат првата фаза од селекцијата ќе бидат контактирани во рок од 30 дена од завршување на огласот.

cheap nike free run 5.0