Од утре се враќа зимскиот возен ред на ЈСП, продолжува важноста на ученичките билети

Од утре, вторник (21.01.2020 година), јавниот превоз ќе сообраќа по вообичаениот зимски возен ред, информираат од ЈСП.

Во изминативе три недели, поради ученичкиот зимски распуст, тој беше редуциран.

Од утре, автоматски продолжува и важноста на ученичките бесплатни билети за користење на јавен превоз.