Нова промоција во Вип постпејд

Вип со задоволство ја најавува новата промоција во постпејд сегментот на мобилната телефонија, Vip Mobile Promo, со која корисниците добиваат можност за неограничена комуникација и тоа со намалена месечна претплата цела година.

Ова е единствена можност за сите приватни и бизнис корисници кои ќе склучат нов или ќе го обноват својот постоечки договор да ги искористат погодностите на новата Vip Mobile Promo тарифа и да добијат намалена месечна претплата од 599 денари за цела година и да користат неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи, како и вклучени 4GB 4G интернет.

По истекот на првите 12 месеци од договорот, месечната претплата изнесува 699 денари.

Истовремено, корисниците на Vip Mobile Promo имаат можност за избор на смарт- телефон по намалени цени.

Детални информации за новата промоција се достапни на www.vip.mk , во најблиското Вип продажно место или на телефонскиот број 077 1234.

new nike air max 2019