Ноќно бележење на улицата „Салвадор Алјенде“ на Водно

Екипи на ЈП „Улици и патишта“ работат на ноќно бележење на хоризонтална сигнализација на улицата „Салвадор Алјенде“ во општина Центар.

Работата ќе продолжи на повеќе локации низ градот и во наредниот период.