Некој ви фрлил клетва? Векови стара книга открива 8 тајни знакови за спас!

Мислите дека некој ви фрлил клетва? Ништо не ви поаѓа од рака и лоши работи постојано се случуваат? Се прашувате зошто тоа ви се случува баш вам?

Со векови стари книги кои се занимаваат со Окултизам откриваат тајни за тоа како да препознаете дали на вас е фрлена клетва. Празноверието е составен дел од нашето живеење, па многумина веруваат дека позади земниот живот се кријат духовни тајни и енергија која не сме во состојба да ја разбереме. 

Сепак, знаците кои можат да се најдат во овие книги, поврзуваат на разни психички и физички состојби, но и животни ситуации и фази. Следните осум состојби се показател на клетва. Доколку се пронајдете во 4 или повеќе од нив, сосема веројатно е дека некој ви има фрлено клетва. 

Нагло губење на енергија: Некогаш бевте полни со енергија, а сега сте потонат и немате апсолутно никаква желба за ништо.

Финансиски загуби: Одеднаш ве погазија финансиски оптеретувања. Од комфорт-зона, се најдовте во долгови и безизлезна ситуација. 

Љубовни проблеми: Некогаш бевте во стабилни врски. А сега, позади вас останаа само љубовни бродоломи, разводи, лоши врски, недостаток на желба за секс...

Кошмари: Сонувате чудни и неповрзани работи. Сонувате реалистично, така што и кога сте будни соновите ве прогонуваат. 

Црн накит: Необјасниво сте загубиле драг предмет или ви се оштетило омиленото парче накит.

Лоша среќа: Луѓето најчесто среќата ја доживуваат субјективно, но внимавајте, доколку врз вас е фрлена клетва, големи се шансите се да се сврти против вас. 

Необјаснива болка: Чувствувате необјаснива болка во разни делови од телото. Најчесто се болки во долниот дел од грбот, стомакот или екстремитетите. Докторите нема да можат да го најдат решението за вашите здравствени проблеми бидејќи не се работи за вистинска физичка болка. 

Проблеми со спиењето: Се будите навечер, не можете да заспиете долго, интензивно се потите во сон, а претходно никогаш не сте имале слични проблеми. 

Често нападите доаѓаат во три брана, каде секој е посилен од претходниот. Доколку се пронајдовте во најмалку 4 од овие знаци, книгите советуваат да размислите на симнување на клетвата со помош на човек кој тоа може да го направи.

air max 90 essential sale