Неделен хороскоп: 24-30 јуни

Доаѓа последната недела од јуни, а таа ни носи жешки денови. На многу од хороскопските знаци им се насмевнува среќата. Некои ги чека нова работа, други пак огнена љубов.

Прочитајте го неделниот хороскоп