Неделен хороскоп: 22-28 јули

Доаѓа крајот на јули, а почнува владеењето на Лавовите. Сите односи се постраствени и поексплозивни. Во овој период доаѓаат многу неверства и нагли одлуки. 

Што носи хороскопот оваа недела?