За градот
17. February 2017 - 14:41

МВР: Граничниот премин „Богородица“ е прооден за сообраќај

Граничниот премин „Богородица“ е прооден за сите видови сообраќај. Ваква информација денес пренесе Министерството за внатрешни работи на Република Македонија по остварениот контакт со  со одговорениот на смена од ГП Евзони. 

Во информацијата се вели дека дека штрајкот на грчките земјоделци е прекинат и дека блокадата од трактори на ГП Евзони е отстранета. Патот е прооден за сите видови на сообраќај.