Крводарителска акција во општина Центар

Денеска  ќе се спроведе крводарителска акција во општина Центар (Барака 6) од 09:00 до 12:30 часот. 

Во крводарителската акција ќе се вклучат вработените на Општина Центар и вработените од Јавното претпријатие Паркинзи на општина Центар (ПОЦ), а акцијата е од отворен карактер.

Се повикуваат сите жителите на општинатата и надвро од неа  да дојдат  и да даруваат крв. 

cheap nike air max 90