Коце Трајановски: Шилегов, Скопје со вас не чекори туку тапка во место

Браво Петре Шилегов !!! 2 години ти требаа да ја срушиш куќата на бул. Трета Македонска Бригада за која судските постапки беа 90 % завршени. Одкако ја сруши поминаа 128 дена за да асфалтираш 50 метри!!!

Скопје со вас не чекори туку тапка во место!!!, реагира преку социјалните мрежи поранешниот градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски.