Катица Јанева забележана во Скопје

Катица Јанева, вечерва, забележана е у ,,Палма” со две другарки – плавуша и црна. Облечена во црно, со наочари на глава. Од неофицијални извори кои оттаму поминувале. ,,Боледувала” со тулумба или ,,шампита”, сеедно…, пишува новинарката Јорданка Ивановска – Јоци на Фејсбук.