James Za biela во Скопје!

Бидете дел од најдобриот настан оваа пролет и не го пропуштајте гостувањето на светскиот број 1 виртуоз позади дј пултот, човекот кој е заштитено лице на најпознатиот бренд за дј опрема Pioneer, лондонскиот супер стар дј и продуцент...

Влезници во претпродажба во ПОЛА ЈУГОТОН и сите продажни места на купи карти за се!!!

Журката е закажана за 8-ми март, во Борис Трајковски, почеток 23 часот.

cheap nike air max 90