Скопје
15. November 2018 - 22:48

Скопје - градот на маските против екстремното загадување

Поради се поголемата загаденост на воздухот, се зголемува и побарувачката на заштитни маски низ аптеките и продавниците кои се специјализирани за нивна продажба. Деновиве Скопје е претворено е град на маски против екстремното загадување.