За градот
4. April 2018 - 14:23

Пролетното сонце ги раздвижи скопјанки

Високите пролетни температури и убавото сонце предизвикаа метеж во центарот на Скопје. Со неколку зборови денешниот ден може да се опише вака: среда како неработен ден и убаво време кое ги раздвижи скопјанки.