И гладни и избркани, ова може да ви се случи во скопски ресторан (ФОТО)

Непријатното искуство на „Фејсбук“ го сподели револтираната гостинка, со фотографија потврдувајќи со што ја послужиле во еден скопски ресторан.

Кога се пожалиле персоналот им рекол дека не мора да ја плаќаат сметката, но повеќе да не доаѓаат во ресторанот.

air max 90 essential sale