Хуманитарна акција утре во Зоолошка за лекување на Тоше

Во недела, донираме за 30 годишниот Тоше од Скопје, кој боледува од канцер на лимфни јазли и мора да оди на третман кој чини 35.000 евра.

Да бидеме другари и да му помогнеме на Тошка.Кутијата за донации ќе биде поставена на билетарата во Зоолошка и внатре.

Да бидеме хумани и да му дозволиме на Тошка да си ја врати насмевката на своето лице!

cheap nike air max 90