Водолија

Водолија (20. I – 18. II)

Работа

Ако постои личност што може да ви помогне во работата, послушајте го нејзиниот совет.

Љубов

Многу барања имате од партнерот. Тоа е премногу за нив.

Здравје

Главоболка.

Работа

Досадно ви е на работа, ќе морате нешто да промените.

Љубов

Заљубени сте, но тоа не сакате да си го признаете ни самите. Работите стануваат сериозни.

Здравје

Спортувајте.

Работа

Ќе ви биде потребно многу трпение и напор на ова поле, бидејќи постојано ќе наидувате на тешкотии. По 3 јули доаѓа успех на ова поле особено за оние кои се занимаваат со убавина и козметика, кројачки салони и слаткарници и ресторани. По 11 јули можни се несогласувања и конфликти со надредените, кои нема да ви донесат ништо добро. Ќе бидете соочени со тајни непријатели и силна конкуренција. 

Љубов

Ако сте во врска: Поради ретроградното движење на Меркур, можни се конфликти со саканата личност. Ќе се навредувате постојано и ќе се повлекувате во себе, без да сакате искрено да разговарате за тоа што ве мачи. Крајот на месецот ви носи решавање на таквите ситуации, кога е добро и почесто да излегувате. 

Ако сте слободни: Личност со која сте се гледале во заедничко друштво досега, ќе почне да покажува интерес за вас во текот на јули. Вие нема да сте сигурни што сакате, но добро би било да и дадете шанса. Можно е да се зближите повеќе од тоа што планирате. 

Здравје

Можни се желудочни тегоби и покачен крвен притисок.

Оваа година ќе почнете да ги собирате плодовите од изминатиот труд. Можеби нема да доживеете спектактуларен финансиски успех, но сигурно ќе напредувате. Ако некој проект не наиде на поддршка, тоа само ќе ве поттикне да излезете со нови идеи  и да бидете подобри од претходно. Најдобро е да ги започнете новите проекти на крајот на пролетта.

Потрудете се да ги оставите долговите позади себе, како и потешкотиите и проблемите кои ги имате за да направите место за иднината.

Оваа година е година на промени, која ќе донесе многу животни лекции. Во однос на љубовта нема веќе да сакате да сте толку независни, туку да оставите простор некој да ви се приближи и да ви покаже колку романтиката е значаен дел од животот. До есен веќе ќе го отворите целосно своето срце и ќе се ослободите од внатрешните стравови.

На здравото тело му е потребен смирен ум. Затоа, ќе треба да се потрудите да се одморате добро за да функционирате подобро. Продолжете да работите на внатрешниот мир и спокојство и да го тргнете стресот далеку од себе.

Nike Air Max 97 High