Вага

Вага (23. IX – 22. X)

Работа

Оваа недела, можни се многу обврски и голема неорганизираност. Важно е да дадете се од себе, но дајте си и време за одмор.

Љубов

За оние кои се во врска, ништо нема да ви биде јасно, но ќе ви биде убаво и ќе се чувствувате сигурно. 

За слободните Ваги,  доаѓаат нови околности, но околностите се тешки и комплицирани.

Здравје

Чувство на блокада и анксиозност.

Работа

Загрижени сте за својот статус на работа, па тоа ви одзема многу време и воопшто не се фокусирате на суштината. Сега ви е потребна организација на работата, но и завршување на обврските кои се наталожуваат. Не мислете на тоа што би можело да биде.

Љубов

Ако сте во врска: Односите се стабилизираат, но вториот дел од месецот носи мали тензии во односот со саканата личност.

Ако сте слободни: Можна е промена на љубовниот статус. Можеби ќе запознаете интересна личност преку пријател.

Здравје

Стабилно.

Работа

Оваа година напорно ќе работите за да го добиете тоа што го сакате, а нема да постојат предизвици кои не можете да ги совладате. На крајот, ќе дојдат и резултатите од таквиот труд.

Финансиите ќе бидат најдобри во периодот јануари - февруари и тој тренд ќе ве следи до крајот на летото. Можно е враќање на долгови, но и продажба на недвижнини кои ќе ви донесат зголемени финансии.

Љубов

Ако сте во врска или брак, и понатаму ќе се занимавате со препреки, но годината ќе биде мирна и ве очекува добар однос со саканата личност, без промени. 

Слободните Ваги навлегуваа во 2020 со големи очекувања, највеќе поради разочарувањата од претходната, но веќе во април доаѓа средба од судбински карактер.

Здравје

Преморени сте, потрудете се да одмарате повеќе.