Вага

Вага (23. IX – 22. X)

Работа

Оваа недела, потрудете се да бидете јасни и практични. Само, гледајте да не ветувате работи кои не можете да ги реализирате.

Љубов

За слободните Ваги оваа недела е период кога љубовта доаѓа изненадно, но со голем интензитет. Ваше е само да ја донесете вистинската одлука. За оние кои се во врска, оваа седмица носи само рутина. 

Здравје

Бидете внимателни во сообраќајот. Исто така, можни се вирусни инфекции.

Работа

Новата година носи големи предизвици. Можно е да се соочите со многу тежок и напорен период, па добро би било да се приспособите на тоа уште на почетокот на месецот. Потрудете се да имате мало разбирање за колегите, наместо да бидете импулсивни и да ги расипувате односите со нив. 

Љубов

Ако сте во врска: Бидете нежни и добри кон саканата личност. Не го истурајте стресот на неа, бидејќи не го заслужува тоа. Ако не можете да се соочите со стресот, одалечете се малку, но потрудете се да се смирите заедно во убавите љубовни моменти.

Ако сте слободни: Не го очекувајте невозможното овој месец. Идеални партнери ви се Девица и Бик. Можно е да иницирате некои контакти, но ништо конкретно нема да се случи ако не знаете кај сте, а така се чувствувате овој месец. 

Здравје

Без проблеми.

Работа

Оваа година напорно ќе работите за да го добиете тоа што го сакате, а нема да постојат предизвици кои не можете да ги совладате. На крајот, ќе дојдат и резултатите од таквиот труд.

Финансиите ќе бидат најдобри во периодот јануари - февруари и тој тренд ќе ве следи до крајот на летото. Можно е враќање на долгови, но и продажба на недвижнини кои ќе ви донесат зголемени финансии.

Љубов

Ако сте во врска или брак, и понатаму ќе се занимавате со препреки, но годината ќе биде мирна и ве очекува добар однос со саканата личност, без промени. 

Слободните Ваги навлегуваа во 2020 со големи очекувања, највеќе поради разочарувањата од претходната, но веќе во април доаѓа средба од судбински карактер.

Здравје

Преморени сте, потрудете се да одмарате повеќе.