Стрелец

Стрелец (22. XI – 21. XII)

Работа

Ништо нема да иде по планот, ниту пак како што вие сте замислиле. Но, со малку труд и компромис ќе успеете да ја истуркате оваа недела, без многу проблеми. Ве нервира тоа што не можете да се потпрете на другите, но во моментов тоа е така.

Љубов

Оние во долга врска, ќе успеат да се договорат со саканата личност околу важни прашања и тоа е добро. Постојат некои работи кои ви создаваат уште незадоволство и нервоза, но брзо ќе ги решите.

Слободните Стрелци  ги очекува многу страст и силна хемија оваа недела. Ако некоја личност е дел од минатото, можно е обновување на врската.

Здравје

Солидно здравје.

Работа

Овој март ќе бидете многу мотивирани, особено кога станува збор за вашите финансии. Повремено ќе ве загрижува финансиската ситуација поради многуте трошоци, но ќе успеете да го преживеете месецот, само без преголеми трошења. Овој месец ве очекуваат одлични резултати, но и одлична соработка со колегите.

Љубов

Ако сте во врска: Овој месец носи заедничко вложување. Партнерот ќе ви биде голема поддршка, а вие на големо размислувате за заедничка иднина. Убав месец е пред вас.

Ако сте слободни: Можна е нова љубов со некој кој го познавате или ќе го запознаете преку работа. 

Здравје

Внимавајте на исхраната. Можни се стомачни проблеми.

Работа

Оваа година ќе бидете многу посериозни на професионално поле, но тоа е само поради тоа што имате многу обврски кои не ги завршивте во 2019. На почетокот на годината ви доаѓа непријатно искуство кое ќе ви донесе голема лекција и ќе ве промени од корен. 

Ќе се осврнете на личните финансии и ќе сфатите колку е важно планирањето и штедењето. Доаѓа до убави промени, но ќе морате да го издржите почетокот на годината.

Љубов

Ќе се посветите на љубовта оваа година и ќе се потрудите да ги средите сите конфликти кои ве мачат од 2019. Вам ви е потребна повеќе слобода, но партнерот не го сфаќаше тоа досега, па ќе мора добро да се објасните.

Ако сте слободни, ќе бидете посветени на иднината и на тоа да најдете личност која сакате да биде дел од вашата иднина. Ќе сакате само нешто сериозно, а не авантури на кои бевте навикнати досега.

Здравје

Здравјето ќе биде стабилно, освен неколку депресивни моменти кои ќе ве мачат оваа година.