Стрелец

Стрелец (22. XI – 21. XII)

Работа

Имате мотивација и подготвени сте да се посветите на работата.

Љубов

Лесно ги покажувате своите емоции. Тоа е добро.

Здравје

Главоболка.

Работа

Ја постигнавте целта, сега треба да уживате. Одморете, а потоа посветете се на новите планови.

Љубов

Љубовта цвета, ве очекува романтична недела.

Здравје

Вежбајте повеќе.

Работа

Овој јули ќе чувствувате потреба за патувања и одмор, поради големиот притисок со кој се соочивте во изминатиот период. Својата сила насочете ја кон усовршување на своите способности, како и соработката со странство. Динамичен период ги очекува оние кои се занимаваат со сметководство, финансии, банкарство, ќе морате добро да се снаоѓате и прилагодувате. Ако планирате одмор или патување, можно е да се соочите со потреба да го одложите. Бидете внимателни во комуникацијата со клиентите, бидејќи овој месец можни се мали несогласувања. Останете смирени без оглед на тоа колку и да знаете дека сте во право. 

Љубов

Ако сте во врска: Важно ќе биде да ги исполните очекувањата на саканата личност и да се држите до ветувањата кои сте ги дале некогаш. Ова е важно бидејќи постојано ќе наидувате на несогласувања со саканата личност. Крајот на месецот ви носи заедничко патување или искрен разговор. 

Ако сте слободни: Ќе бидете голем оптимист овој месец бидејќи ќе  бидете постојано активни. Уште ви е тешко да запознаете личност која ќе ви одговара како партнер, но овој месец тоа нема да ви пречи толку многу. На крајот на месецот можно е да запознаете личност со силен карактер, која се разликува од луѓето со кои се дружите, но и од вашите блиски. 

Здравје

Овој месец, здравјето ќе биде променливо. Ќе имате чувствително грло, желудник и грб. Ќе ви бидат неопходни вежби,но и начин да се справите со стресот. 

Годишниот хороскоп за Стрелците покажува падови и успеси. Во 2018 ви беше важно да напредувате во поглед на кариерата и финансискиот статус, но во 2019 година ќе биде поинаку.

Ќе се трудите да дознаете кои луѓе не се во „вашиот табор“ и така ќе навлезете во конфликти со повеќе колеги и блиски пријатели. Сепак, не е лоша идеја да дознаете на кого можете да сметате. Кај одредени пријатели, ќе се јави љубомора бидејќи ќе се чувствуваат загрозено од вас. Не донесувајте важни одлуки во однос на тоа, само бидете внимателни.

Крајот на годината носи посебна личност во вашиот живот.

Здравствената состојба е значително подобра оваа година. Но, ќе морате да се потрудите да го подобрите здравјето кое ве мачеше оваа година и да јадете поздраво.Бидете истрајни во тоа да вежбате барем 30 минути во текот на денот и да спиете доволно.

Nike Bonafide