Рак

Рак (21. VI – 22. VII)

Работа

Верувате во себе и ќе успеете да ги остварите своите планови. Тоа ве прави многу среќни.

Љубов

Се отвора можност за нова врска.

Здравје

Можна е вкочанетост во делот на грбот. 

Работа

Уште една недела полна со нервози, но вие сте оптимистични дека работите ќе тргнат на подобро. Тоа е најдобриот пристап.

Љубов

Потребно ви е време да се дистанцирате од партнерот и пријателите. Сакате малку да сте сами оваа недела.

Здравје

Намалете ја нервозата. 

Работа

Ќе се ангажирате околу финансиите овој месец, и тоа ќе ви оди добро. Ќе имате и добро чувство како да се покажете пред другите и ќе имате голем успех на тоа поле. Ќе имате пријатен настап и ќе успеете да се покажете успешно на презентациите и состаноците. Добар месец ги очекува оние кои се занимаваат со убавина, производство на храна. По 11 јули доаѓаат мали конфликти со соработниците за кои ќе морате повеќе да се потрудите да ги надминете.

Љубов

Ако сте во врска: Голем дел од јули ви носи несогласувања со партнерот поради различните ставови. Тоа ќе донесе заладување во заедничките односи, така што ќе биде потребно да дојдете до заеднички прифатливи решенија. Крајот на месецот носи подобрување на односите и потопла љубов. 

Ако сте слободни: Ќе бидете привлечени од личност која ќе ви остави многу добар впечаток поради физичкиот изглед, но и начинот на комуникација и позитивната енергија. Спонтано ќе влезете во врска, но можни се разлики во однос на очекувањата, така што можни се несогласувања уште на почетокот. 

Здравје

Вашето здравје ќе биде стабилно во текот на месецот. Единствено, ќе треба да се грижите да се трудите поздраво и да конзумирате повеќе течности во текот на топлите денови. 

Вие верувате дека тоа што го правите е исправно. Затоа, можеби ќе ви бидете исфрустрирани кога ќе ве одминат позитивните работни резутлати. Кога 2019 ќе започне ќе се чувствувате како да сте на врвот на светот во професионална смисла.

Наградите ќе дојдат кај оние кои вложуваат доста време и енергија за да го постигнат тоа што го сакаат. Ако не сте вложиле во работата, ќе ви биде тешко да гледате како другите постигнуваат успех, но не и вие. Од една страна, ќе знаете дека тоа е фер, но од друга ќе бидете многу бесни.

Преиспитајте се и потрудете се да сфатите што сакате да остварите во вториот дел на годината. Не се грижете -  тоа не значи дека 2019 нема што да ви понуди. Годишниот хороскоп за 2019 покажува дека во текот на летото, финансиите ќе бидат добри, но не во онаа мера во која се надевате.

Почетокот на годината ќе ви донесе многу искушенија на полето на љубовта. Односите ќе бидат лоши поради лошите зборови кои ќе ги кажувате и затоа треба да бидете внимателни и свесни дека вие сте тие кои треба да ги поправат работите. Во текот на овој период, ќе сфатите колкава моќ имаат зборовите. Научете малку трпение и запаметете дека не сте секогаш во право.

Кога станува збор за здравјето, раковите се себеси најлошиот пријател. Годишниот хороскоп носи добри и позитивни емоции, но и многу стрес. Како и секогаш, одморајте се доволно и вложувајте максимално во деновите кога немате сила и енергија.

nike air max 1 amazon