Лав

Лав (23. VII – 22. VIII)

Работа

Не сте подготвени за поголеми предизвици. Немате мотивација.

Љубов

Не сте заинтересирани за врска во која партнерот не ги покажува чувствата.

Здравје

Проблеми со уриногениталниот тракт.

Работа

Доминирате на работа,но тоа на соработниците не им се допаѓа. Тие би сакале да сте помалку успешни.

Љубов

Партнерот ви е најголема поддршка оваа недела.

Здравје

Одмарајте и спијте повеќе. 

Работа

Овој месец ќе можете да се посветите на приоритетите и да завршувате повеќе работи истовремено. Ќе остварите голем успех ако се занимавате со менаџмент или сте на некоја раководна позиција. Повеќе време ќе поминете позади затворени врати, завршувајќи ги работите кои се важни. Овој месец време е да поработите и на својот личен настап и изглед, за да можете да бидете поуспешни во преговорите. Некаква обука не би била на одмет. Избегнувајте контакт со луѓе кои се занимаваат со чудни работи кои не ги разбирате, а ви делуваат лошо или нелегално. 

Љубов

Ако сте во врска: Можни се мали несогласувања со саканата личност, па затоа избегнувајте  да делувате позади грб, да флертувате и да влегувате во тајни врски. Ќе треба да се потрудите да ги надминете тешкотиите и да и излезете во пресрет на саканата личност. Потребни ви се заеднички моменти во кои ќе уживате. Потрудете се да ги создадете. 

Ако сте слободни: Можно е да се заљубите во личност која ќе биде зафатена или во брак. Тоа нема да го знаете од почеток, туку вистината ќе ја дознаете по некое време. Сепак, вториот дел од месецот носи можност да запознаете нормална личност која е одлична за врска. Не ја пропуштајте оваа прилика. 

Здравје

Можни се болки во грбот и вратот, поради слаба физичка активност. Потрудете се да го смените тоа. 

Годишниот хороскоп за Лавот покажува дека 2019 ќе биде многу бурна. Признанија, унапредувања и внимание. Сите работи за кои Лавот смета дека вреди да се живее. Ваквиот успех ќе продолжи во текот на целата година што е добро. Започнувањето на нова работа или продолжување на старата може да донесе голем успех за вас. Ако нешто не оди, не губете време.

Лавовите понекогаш знаат да бидат кралици/кралеви на драмата. Имајте го на ум ова ако вашата врска се соочи со проблеми во текот на 2019. Не мора да значи дека проблемот ќе лежи во вас, но размислете добро пред да ја обвините другата страна. Обрнувајте повеќе внимане на вашите сакани. Тргнете го вниманието од себе, барем некое време.

Некои луѓе ќе сакаат да ви се приближат, но ќе имаат потешкотии со тоа бидејќи нема да ги пуштите така лесно во вашиот живот. Морате да се потпрете само на себе оваа година за да ги решите проблемите, но запаметете никогаш да не правите драма. Ако постои проблем, решете го и продолжете понатаму.

Ве очекува одлично здравје во текот на 2019 година, но потрудете се да јадете здрава храна, да вежбате и да се опуштате што повеќе. Одморот е клуч за вас оваа година.

Mercurial Superfly low