Јарец

Јарец (22. XII – 19. I)

Работа

Загрижени сте за својата позиција на работа, но не треба да сте. Ве следи среќа.

Љубов

Ви се враќа една стара љубов, иако не сте подготвени за тоа. Не ви е лесно да се соочите со минатото.

Здравје

Пад на имунитетот.

Работа

Не дозволувате никој да ви го каже своето мислење бидејќи сте уверени дека тоа што го правите е навистина добро. Не дозволувајте еден Бик или Рак да ве поколеба во однос на вашите планови.

Љубов

Опседнати сте со размислувањето за една личност која сте ја запознале некаде, можеби на пат. 

Здравје

Постојано сте нерасположени.

Работа

Првите 20 дена ќе се насочите кон кариерата само и тоа ќе ви оди добро. Многу претставници на вашиот знак размислуваат за промена на работното место, па дури и кариерата па ноември е дефинитивно добар месец за тоа. Сега ќе можете да ги разработите и плановите од минатото и конечно да завршите некои планирани работи.

Сепак, не се преоптоварувајте. Одморете малку, земете здив. 

Љубов

Ако сте во врска: Дистанцирани сте од околината, од својот партнер, но и од пријателите и ноември е совршен месец за да ги избалансирате односите. 

Ако сте слободни: Слободните претставници на овој знак се заинтересирани за постара личност. За некои Јарци, ноември може да донесе тајна врска.

Здравје

Одморете се, најдете време за себе.

Вообичаено, луѓето ќе ве надгледуваат и прашуваат како постигнувате се. Не дозволувајте тоа да влијае на вашиот напредок. Добра вест е дека останатите ќе бидат расположени да ви помогнат и да ги споделат своите тајни на успехот. Само бидете внимателни кому и како верувате.

Почетокот на годината ќе направи да бидете позатворени од вообичаено, дури и мрзеливи. Луѓето ќе бидат зачудени од вашиот краток фитил или недостаток на желба за излегувања или прослави.

Оваа година треба да се фокусирате на ревитализација на аспектите кои ви се важни. До есен веќе ќе научите како да воспоставите рамнотежа во животот. Совладувањето на внатрешните стравови ќе ве направи способни и во други области на живеење.

Ќе морате да водите поголема сметка за вашето здравје, а психички и да се борите со влијанието на Сатурн.

Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit