Јарец

Јарец (22. XII – 19. I)

Работа

Задоволни сте од околностите и не би менувале ништо. Пред вас е добар период.

Љубов

Обрнувајте и внимание на саканата личност. Покажете и искрени чувства.

Здравје

Потребно ви е да се наспиете.

Работа

Можеби е добро време за одмор. После тоа, размислете што сакате од работата и потрудете се да ги подобрите односите со колегите.

Љубов

Вашиот љубовен живот е како шпанска серија.

Здравје

Добро се чувствувате.

Работа

Можно е овој месец да ги подобрите јавните настапи кои беа отежнати во изминатиот период. Ќе постигнете одличен успех, но и одлични ќе бидете во преговорите, но ќе морате да бидете внимателни во однос на финансиските вложувања. Не дозволувајте да влезете во ризици. 

Најголема добивка ќе имаат оние кои работат хуманитарна работа, како и во областите на дизајн и здравство. Вашите надредени ќе ви даваат голема поддршка, што ќе го зголеми и салдото на вашата сметка. 

Невроботените Јарци ќе добијат можност за работа во образование, издавачка дејност, транспорт и трговија. 

Љубов

Ако сте во врска: Ќе внесете нови активности во односите со саканата личност и времето кое го минувате со нив ќе биде квалитетно поминато. Втората половина на август е добра за разонода, викенд патувања. Вашите разговори ќе бидат отворени и ќе покажувате интерес за теми за кои не сте биле заинтересирани претходно. Тоа кај партнерот ќе ја зголеми вашата доверба во вас. 

Ако сте слободни: Можно е да запознаете личност со која делите многу заеднички интереси и со која ќе можете да разговарате на заеднички теми. Некои Јарци ќе добиваат големо внимание од некоја личност, но ќе се однесуваат како да не заслужуваат толкаво внимание. Препуштете се на емоциите, не размислувајте толку многу. 

Здравје

Можен е голем стрес во текот на овој месец. Избегнувајте и промаја и студени напитоци.

Вообичаено, луѓето ќе ве надгледуваат и прашуваат како постигнувате се. Не дозволувајте тоа да влијае на вашиот напредок. Добра вест е дека останатите ќе бидат расположени да ви помогнат и да ги споделат своите тајни на успехот. Само бидете внимателни кому и како верувате.

Почетокот на годината ќе направи да бидете позатворени од вообичаено, дури и мрзеливи. Луѓето ќе бидат зачудени од вашиот краток фитил или недостаток на желба за излегувања или прослави.

Оваа година треба да се фокусирате на ревитализација на аспектите кои ви се важни. До есен веќе ќе научите како да воспоставите рамнотежа во животот. Совладувањето на внатрешните стравови ќе ве направи способни и во други области на живеење.

Ќе морате да водите поголема сметка за вашето здравје, а психички и да се борите со влијанието на Сатурн.

Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit