Девица

Девица (23. VIII – 22. IX)

Работа

Ако работите со финансии и документи, бидете многу внимателни на тоа што го правите или потпишувате оваа недела.

Љубов

Без оглед на статусот, овој период ќе се чувствувате многу осамено. Не размислувајте премногу, потрудете се почесто да излегувате.

Здравје

Внимавајте на храната која ја конзумирате.

Работа

Имате силна мотивација да ги подобрите финансиите, а тој тренд ве следи веќе некое време. Сконцентрирани сте на перфекционизам, но не се трудете премногу за некои работи кои нема да можете лесно да ги промените. Ситуацијата ќе се подобри во вториот дел од месецот, но и понатаму ќе бидете незадоволни. 

На ова поле ќе се чувствувате непријатно, а ќе ви биде потребна енергија за да ги остварите зацртаните цели. 

Љубов

Ако сте во врска: Ќе ви биде потребна голема поддршка од саканата личност, но нема да ја добиете во целост. Тоа може да ве разочара и да ве натера да се запрашате што правите во таа врска. Сепак, не брзајте така лесно со заклучоци. Некои Девици се на крајот на приказната и ќе раскинат уште на почетокот на месецот.

Ако сте слободни: Овој месец ве очекуваат интересни ситуации,но само ако решите да се одвоите од својот дом и да излезете меѓу блиските.

Здравје

Проблеми со хормоните.

Во 2019 важно е да престанете да ги брзате работите. Годишниот хороскоп покажува дека овој вид на невнимание може да доведе до сериозни проблеми во кариерата и финансиите. Наместо тоа, време е да проверите дали сте направиле се како што треба. Проверувајте ги документите и тоа 2 пати. Не брзајте во ништо, бидејќи можете да западнете во проблеми.

Хороскопот за 2019 покажува дека вашата кариера ќе доживее голем напредок од почетокот на март, но бидете трпеливи. Годината носи многу награди за Девиците – затоа вежбајте доверба и следете ги правилата.

Почетокот на годината носи раздор во емоционалните односи. Ќе ви биде потребно повеќе време за да ги решите проблемите. Не очекувајте работите сами да се решат од себе, туку посветено решавајте ги самите. Ова е идеална година за да се посветите на односите со другите луѓе и да ги унапредите.

Во однос на здравјето, немате причина за грижи. Здравјето ќе биде добро. Останете во форма, јадете здрава храна и поработете на тоа. Ако тоа ви здосади, пробајте нова физичка активност.

Jordan ULTRA.FLY