Близнаци

Близнаци (21. V – 20. VI)

Pабота

Помошта од странство доаѓа кога ви е најпотребна.

Љубов

Ви годи врската, среќни сте покрај саканата личност.

Здравје

Бидете активни.

Работа

Стресниот период поминува и конечно можете да одморите. Не се нервирајте за глупости, бидејќи сите лоши нешта се позади вас. Време е за нови планови.

Љубов

Страстите се стишуваат, а вие не знаете што сакате.

Здравје

Не се нервирајте толку, бидејќи нема потреба. 

Работа

Почетокот на месецот ви носи подобри преговарачки позиции и односи со колегите, така што ќе бидете успешни на ова поле. Ќе оставате силен впечаток, а можни се и нови обврски и нова позиција. Од 3 јули добивате подобро чувство за вложувања и подобра заработка. Од 8 јули можни се мали конфликти и проблеми во комуникацијата со колегите и надредените. Избегнувајте и големи трошоци и вложувања. Можни се сплетки од страна, од конкуренцијата или некои колеги. 

Љубов

Ако сте во врска: Јули ви носи заедничка забава, авантури и квалитетно поминато време. Вашата енергија ќе му одговара на вашиот партнер и одлично ќе се сложувате. Втората половина од месецот носи мали конфликти поради заедничките финансии, но тие се минливи. 

Ако сте слободни: Вашата потреба за движење ќе биде засилена. На едно место каде често го минувате времето, вниманието ќе ви го привлече личност која ќе се потрудите да ја освоите. Некои Близнаци ќе стапат во контакт со личност со која порано биле во врска.

Здравје

На почетокот на овој месец можни се проблеми со грлото, но и кардиоваскуларни проблеми. Потребно е добро да се грижите за своето здравје и да го избегнувате сонцето. 

Близнаци, подгответе се, кога ќе почне 2019 ќе се најдете на мета на работното место. Луѓето ќе доаѓаат до вас и ќе се трудат да земат се што можете да им дадете. Останете силни. Главата горе, ќе постигнете успех и не се срамете сами да се пофалите.

Внимавајте на себе и вложете напори, но не ја земајте секоја работа која ќе ви ја даваат. Годишниот хороскоп покажува дека голем дел од работата ќе биде непредвидлив, но најголемиот напредок доаѓа во ноември или декември.

Кога станува збор за односите со луѓето, ќе продолжите да бидете вообичаена, неодлучна личност. Оваа година  не е година да се донесат големи одлуки, но постојано ќе ги вагате предностите и мааните на вашата врска. Шансите се големи да сакате да го промените својот живот од јануари до јуни, но тоа ќе ви донесе само стрес.

Совет за сите Близнаци: ценете го тоа што го имате. Имате одлични пријатели и семејство. Време е тоа да го забележите. Застанете малку и забележете ги убавите работи околу себе.

Здравјето ќе биде добро, но повремено ве очекуваат инфекции и настинки и затоа треба да бидете внимателни да внесувате доволно витамини.

5 Sneakers to Celebrate Cinco de Mayo