Скопје

Бизнис

  • Клима уред од соништата!

    Сите ние бараме “совршен клима уред”, но дали некогаш сте се запрашале како изгледа тој? “Совршен клима уред” е онoj кој содржи голем број на...
  • Kaкво време нè чека есенва?

    Температури во рамки на просекот и количество врнежи со потпросечни вредности за околу 25 проценти, може да очекуваме наесен. Недостаток на врнежи...

Урбан Живот

Skopje Etc

Здравје