Хаос и утрово во Скопје: Избегнете го мостот Гоце Делчев за да не заглавите во сообраќај (ФОТО)

Возачите и утрово „заглавија“ кај мостот Гоце Делчев среде центарот на Скопје.

Сообраќајниот хаос кој ги револтира возачите и поради кој, како што велат, доцнат на своите работни места, ќе трае повеќе од еден месец.

Доклку имате можност, избегнете го потегот од крстосницата со булеварот Свети Климент Охридски до крстосницата со улицата Филип Втори Македонски, како и булеварот ВМРО од булеварот Партизански одреди до самиот мост.