Граѓаните од населеното место Јурумлери ќе останат без вода

„Почитувани,
Ве известуваме дека поради дефект на електричната мрежа во населено место Јурумлери, ќе има прекин во снабдувањето со вода до целосната поправка на електричната мрежа од страна на ЕВН Македонија.“, пишува во соопштението на ЈКП Водовод н.Илинден