Гета во Скопје направи забава на која можат да ѝ позавидат и големите светски метрополи (ВИДЕО)

Светскиот диџеј број еден направи забава на која можат да ѝ позавидат и големите светски метрополи.

Тие што присуствуваа на спектакуларниот настап на светската диџеј-атракција Дејвид Гета пред неколку дена во националната арена „Филип Втори“ по сè изгледа уште долго ќе го паметат.

Погледнете како изгледаше на „Филип Втори“:

 

cheap nike air max 90