Галерија: Ретро снежно Скопје

На Скопје му фали снег за да ужива во целосната празнична магија. Метеоролозита најавија дека оваа Нова година ќе ја дочекаме без снег па затоа ние ви претставуваме ретро фотографии од бело и снежно Скопје.

cheap nike air max 90