Фото: Пајак службата на Град Скопје подигнува возило на ПОЦ

На социјалните мрежи се споделени фотографии каде пајак службата на Град скопје „подгинува“ наводно неправилно паркирано возило на паркинг службата на општина центар. Дали станува збор за „тивка војна“ помеѓу овие две „конкурентски“ компании?