Ретро
25. August 2016 - 14:35

Фото: На одмор со југо - тоа се спомени

Ќе се согласите, нема кој не ги памети летувањата од детството - тоа уникатно возбудување, радост и подготвеност да станеме уште рано - рано за да ги избегнеме жештините. Тогаш автомобилите немаа клима...

Не само што немаа клима, туку и патувањето траеше бесконечно. Само сетете се - илјадници автомобили од типот Југо наредени едно по друго, неверојатно бавни...

И не само ова, во продолжение следуваат неколку работи кои сигурно ќе ве навратат на убавите летни одмори: