Дрво смачка автомобил во Тафталиџе (фото)

Невреме започна да беснее во Македонија. Силниот ветер веќе почна да ги предизвикува првите штети. На Фејсбук страната „Ѕид на сообраќајниот срам“ беше објавена фотографија на која се гледа дека откронато дрво од невремето поклопило автомобил паркиран во скопската населба Тафталиџе.

new nike air max 2019