До денеска се уште стоеше старото име на државата и стариот претседател

ИТ-администраторите во моментов вршат промена на интернет страницата на кабинетот на новоизбраниот претседател на државата, Стево Пендаровски.

Досега впишано е новото уставно име „Република Северна Македонија“.

До денеска се уште стоеше старото име на државата и стариот претседател.

Инаугурацијата на Пендаровски се случи во неделата.

air max 90 essential custom