Dj Phat Phillie во Хавана

Вторник/23.59/SureShotz шизење со Phat Phillie

Лојалната публика на Хавана, овој пат ќе има гостин, и тоа во Dj Phat Phillie (Zagreb / Hr), заедно со Dj Shorty P (Sure Shotz Entertainment), кој ќе биде загревање на настанот. На Ваше задоволство, влезот и овој пат ќе биде бесплатен, а пијачките на 50%.

air max 90 essential sale