Дали станува некогаш пријатно?

Девојка А: Јас познавам девојки кои буквално го обожуваат. Сепак, аналниот секс дефинитивно е работа која морате да ја пробате повеќе пати за да сфатите дали ви одговара.

Девојка Б: Никогаш не станува супер, барем не за мене. Со тек на време станува подносливо. Меѓутоа, зависи и од големината на неговиот пенис.

Дали очекува да сте депилирани и околу аналната област?

Девојка А: Јас не мислам дека тоа е задолжително. Барем јас не бев. Меѓутоа, ако така би се чувствувале попријатно, зошто да не?

Девојка Б: Не, тоа секако не е задолжително. Мислам дека на ниеден маж кој сака анален секс тоа не му е толку важно.

После колку време во врска мислите дека е во ред да имате анален секс?

Девојка А: Ние бевме заедно 7 месеци пред да се одлучиме за анален секс. Меѓутоа, познавам и девојки кои тоа го направиле веднаш. Тоа се истите оние кои обожуваат анален секс.

Девојка Б: Хмм, според моето искуство , ако навистина си се допаѓате еден на друг и го сакате тоа, не гледам зошто би чекале.

Колку лубрикант е потребно?

Девојка А: Навистина многу! Воопшто е незамисливо без лубрикант.

Девојка Б: Многу лубрикант, каков и да е.

Дали крваревте?

Девојка А: Јас не крварев иако тоа ми делува како мошне можна ситуација. Особено ако сексот е груб и ако не се користи лубрикант.

Девојка Б: Не, колку што се сеќавам.

Кондомот е задолжителен, нели?

Девојка А: Секако!

Девојка Б: Ништо без кондом!

Дали некогаш сте доживеале оргазам само од анален секс?

Девојка А: Јас не сум доживеала, иако сум слушнала дека е можно.

Девојка Б: Не, но не сум доживеала ни исклучиво врз основа на вагинална пенетрација.