Детски маскенбал в недела во Зоолошката градина

Во пресрет на празникот на шегата – 1 април, во Зоолошката градина во Скопје в недела ќе се одржи детски маскенбал со почеток во 12 часот.

Забавата ќе почне со едукативна еколошка детска претстава „Зеленковци“, а потоа ќе има парада на маски и подароци за секое маскирано дете.

Најдобрите маски ќе бидат наградени, а влезот за маскенбалот е 50 денари или редовна цена за влез.

cheap nike free run 5.0