Дератизација на 2.500 шахти во Ѓорче Петров

Општина Ѓорче Петров во наредниот период ќе ја спроведе редовната дератизација и дезинфекција на територија на својата територија.

Со пролетната дератизација ќе бидат опфатени 2.500 шахти на фекална и атмосферска канализација, како и подрумските и тавански простории на сите шест основни училишта во Ѓорче Петров. и двете подрачни “Димитар Поп Георгиев Беровски” во Хром и “Јоаким Крчовски” во село Никиштане.Работите ги изведува “Зотокс ДООЕЛ”-Скопје.

air max 90 essential sale