Црн или бел бумбар од денес на ТВ Нова

Новата емисија „Бумбар на ТВ Нова“ од денес ќе почне да се емитува на Телевизија Нова.

Контактната емисија ќе се емитува од понеделник до петок со почеток во 18 часот, а водителка е Тања Атанасовска-Ивановска.

За што точно станува збор погледнете во видеото.

new nike air max 2019