Храна
5. Јануари 2017 - 16:09

Бомбици со алва – ќе ги изедете во еден здив

Направете необични и вкусни бомбици со алва. Ви требаат неколку намирници за деликатес.

СОСТОЈКИ:

300 гр алва

100 гр посен кекс

200 гр кикиритки

150 гр ораси

1 дл врела вод