Без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека поради изведување на водоводен приклучок од Ф-80 мм на ул.Орце Николов бр.182 во населбата Карпош , без водоснабдување од 09:00 часот до завршување со приклучокот ќе останат дел од корисниците од ул.Орце Николов, потегот од ул.Никола Тесла до Машински факултет и ул.Новопроектирана (општина Карпош).