Без струја делови на општина Илинден

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека се планирани следните технички зафати во дистрибутивната електромрежа во град Скопје и без електрична енергија ќе останат: во периодот од 7 до 17 часот селата Миладиновци, Дељадровци и Текија во општина Илинден.