Акција во Кинотека: Одете со велосипед на проекција, добивате бесплатна влезница

Кинотека почнува акција за подигнување на еколошката свест, па затоа од 1 април (понеделник) секој љубител на филмот кој ќе дојде на проeкција со велосипед ќе добие бесплатна влезница за кино проекциите за тој ден.

Акцијата трае до крајот на месец април. Потоа велосипедистите ќе плаќаат 50% од влезницата, соопштија од Кинотека.

nike air max 1 sale