Аеродромци во сабота ќе добијат информации како може да придонесат за поубаво и почисто секојдневие

Од Општина Аеродром ги поканувааат во сабота (16.3.2019) од 12 часот во паркчето кај споменикот „Јане Сандански“, сите жителите на тамошната територија да се запознаат со новите мерки што ќе обезбедат почисти јавни површини за сите жители. 

На настанот на кој ќе се претстави новата механизација и реорганизација на службата за комунална хигиена, ќе се обрати градоначалникот г. Златко Марин, а ќе присустваат вработени во комуналната хигиена и официјални претставници на Општината.

Граѓаните ќе добијат информации како може да придонесат за поубаво и почисто секојдневје за секого.

cheap nike free run 5.0